dESIGN by Vladimir
POPRATNI SADRŽAJ U OKOLICI - LJETO
Nacionalni park Risnjak
     Upustite se pješice u avanturu do najviših vrhova Gorskog Kotara. Veliki Risnjak(1528m) i Snježnik(1506m) izazov su za svakog, a pogled sa Risnjaka ostavlja bez daha. Nacionalni park ukupne površine 6350 ha  je ujedno i prirodno stanište mnogih zaštičenih biljnih i životinjskih vrsta.
risnjak
Gorski tok
gorski tok
     Odlučite se na avanturu po gorskom toku rijeke Kupe, još uvijek netaknutim, divljim, neukroćenim dijelom rijeke koja protječe Gorskim kotarom.
Paintball park Vrata
paintball vrata
     Okušajte se u paintballu. Igrama koje podižu adrenalin do krajnjih granica. Igre Osvoji zastavu, Središnja zastava, Izdajnik, Napad i obrana, Predsjednik, samo su neke od igara koje možete odigrati na uređenom terenu Paintball Vrata.
Goranski sportski centar "RUNOLIST"
delnice bazen
delnice kuglana
delnice klizaliste
     Samo 5-6 kilometara od apartmana Đurđica, u Delnicama, možete se zabaviti plivajući u 25 metarskom bazenu, kuglati u potpuno automatiziranoj kuglani.
     Zimi, sa svojim najmilijima možete posjetiti i klizalište koje je u zimskom periodu otvoreno svaki dan, a nakon klizanja potražite okrijepu u kafiću u sklopu klizališta.
     Ističemo blizinu nekoliko skijališta i sanjkališta na kojima možete dan provesti aktivno skijajuči po uređenim stazama, a nakon dugog dana, u dobrom društvu okrijepiti se šalicom toploga čaja ili kuhanoga vina.

     Skijalište "ČELIMBAŠA" (1084m) Udaljnost: 12 km - cca. 10-13 min.
vožnje automobilom. Na vrh skijališta uspet čete se pomoću vučnice dužine 720 metara, te uživati spuštajuči se po uređenoj  "Turističkoj" stazi  dužine 1450 metara i "Sunčanoj" stazi dužine 1200 metara.

     Skijalište "BEGOVO RAZDOLJE" (1183m) - Udaljnost: 6 km - cca. 10 min. automobilom od skijališta "Čelimbaša". Dužina staze iznosi cca. 1000m. Staza je namijenjena početnicima, ali zadovoljiti če i potrebe zahtjevnijih skijaša.

     Skijalište "PLATAK" (1363m) Udaljnost: 29 km - cca. 30 min. automobilom od apartmana u Lokvama. Skijalište je opremljeno jednom dvosjedežnicom kapaciteta 900 skijaša na sat, četiri ski lifta kapaciteta 2000 skijaša na sat, te jednim bebi liftom. Ukupna dužina uređenih staza iznosi oko 9000 metara.
     Na skijalištu je instalirana i oprema za umjetno zasnježivanje čime se znatno produžuje trajanje sezone skijanja, te garantira kvaliteta i uređenost skijaških staza.
Restaurant "EVA"
Restoran Eva
     Restoran u kojem možete okusiti vrhunske delicije
Gorskog kotara. Restoran je kapaciteta 100 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru, od čega 75 u velikoj sali, te 25 u separeu – vinoteci. Restoran posjeduje i terasu sa 70 sjedećih mjesta, te caffe bar sa 15 sjedećih mjesta.

POPRATNI SADRŽAJ U OKOLICI - ZIMA
Skijaliste Celimbasa
Skijaliste Begovo Razdolje
Skijaliste platak
Platak - Nocno skijanje
Skijaliste platak - dvosedeznica Radesevo